Oj oj oj har aldrig varit med om att se en ande i ögonen förut

Här och häpna kära bloggläsare jag har verkligen titta anhöriga från andra sidan i ögonen.

Det handlar om Andebord och överskuggning i kabinett.  Jag har varit en mycket flitig besökare av alla kurser som finns på Mithera Develompent kursgård i Agersta. Maria Therese är en av de mest seriösa kursledare jag någonsin har mött på. Vad man än tror innan man kliver in på hennes kurser så är man verkligen troende när man går därifrån. I min blogg brukar jag aldrig lägga till eller dra i från utan jag skriver direkt ur hjärtat.

Det var inte bara jag som såg anhöriga gestalata i rummet utan jag har flera vittnen med mig. Ni måste verkligen prova detta om inte bara en gång i livet för att ni ska bli övertygade. Ingen går oberörd därifrån och vissa av deltagarna grät när de såg sina anhöriga mitt framför ögonen på dem.

Maria Therese agerhill Bohamn
Maria Therese agerhill Bohamn
Maria Therese agerhill Bohamn
Här ser ni mit sitta i denna kabinett och ta emot anhöriga från andra sidan.

Alla deltagare fick sitta här i tur och ordning.

Andebord och överskuggning i kabinett som är tisdag 6e feb kl 18-20 nästa gång för er andra som verkligen få bevis på att det finns ett liv efter döden.

2 svar på ”Oj oj oj har aldrig varit med om att se en ande i ögonen förut”

    1. Hej Marie just denna kostar 400 kr och man behöver då inte sova över. Jag har även mailat dig så du kan se fler kurser som går hos Mithera.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *