Mina bilder av kungen i tidningen Hela Staden Uppsala

Hela Staden Uppsala drivs och ägs av Anna Löfving som också är en av våra bloggare vi jobbar med.

När jag sänder bilder till tex Uppsala magasinet Luthagsnytt som ägs och drivs av Peder Strandh. Så får han orginalbilder som då inte kommer användas hos någon annan än i hans tidning. Peder är en god vän till mig sedan flera år tillbaka och är också en av våra bloggare så klart. Det känns fantastisk bra att ha alla mediahus från Uppsala hos oss som bloggare. Kan också nämna att ett av mina företag har samarbete med Uppsala nya tidning sedan flera år tillbaka också då de säljer våra varor.

Jag trivs otroligt bra med min hobby gällande kungafamiljen då jag lär mig massor på min resa med den familjen. Jag har tex genom att följa prins Daniel fått lära mig att vare sig du äter mat eller dricker vatten så tror din kropp att du har fått i dig energi och börjar förbränna.

Genom prins Daniel har jag fått lära mig väldigt mycket om hälsa och sjukvård. Genom prins Carl Philip har jag fått ta del av mitt intresse för mat och livsmedel. Genom kungen har jag fått ta del av kultur och opera. Detta är också vad jag är intresserad av dvs opera, livsmedel och hälsa. Detta är jag i ett nötskal och vad kan då vara bättre än att följa kungafamiljen?

Missa inte!

Snart ska jag hem till en av Sveriges rikaste män för ett reportage och för att jag så gärna vill samarbeta. Vilket samarbete det handlar om kommer jag så klart avslöja med tiden. Följer du bloggen till punkt och pricka kommer du inte missa något.

2 svar på ”Mina bilder av kungen i tidningen Hela Staden Uppsala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *