Shamanism och hur läkande denna metod är

Jag har varit på en lång seans inom shamanism och energimedicin hos Salong Inka på kungsgatan i Uppsala.

Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är. Här står Maritza vid altaret.

Behandlingen tog ca 3 timmar och det var värt varenda krona. Det är heller inte alls dyrt tanke på vilken visdom du vaknar upp till medans du fortfarande är på plats. Jag har gått omkring med en känsla hela livet och inte riktigt förstått vad den kommer i från.

Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är

Jag kunde ibland bara känna avsmak för ett visst utseende av kvinnor utan att förstå varför? Kan ni tänka er att jag som i vanliga fall känner mig som en logisk person med fötterna på marken inte ville ha kontakt med kvinnor av ett visst utseende. De kunde dessutom ibland se olika ut men de hade en energi jag inte klarade av även om de var trevliga mot mig. Det var något på en djup undermedveten plan som satte stopp och blockeringar hos mig.

Nu känner jag ingen avsmak och den där konstiga känslan är som bortblåst. Tänk att man vaknar till instinkt. Detta var en helt fantastisk behandling. En annan kvinna jag känner gick det med smärta i axeln och smärtan försvann enligt henne.

Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är

Maritza som driver Inka Salong och har gått flera Piligrimresor i sitt liv ställde mig frågor efter frågor tills jag själv verkligen blev varse om mina egna svar.

Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är
Shamanism och hur läkande denna metod är

Vill ni också prova denna behandling? Glöm inte då att svara så ärligt ni kan på alla frågor om ni verkligen vill bli av med blockeringar. Ni kommer garanterad få en högre visdom om er själva.

Besök gärna hemsidan och boka en egen tid!

3 svar på ”Shamanism och hur läkande denna metod är”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *