Jag behöver bli mer nischad när det gäller bloggen!

Jag har alltid varit en lifestylebloggare och har bloggat om mitt liv rakt upp och ned!

Nu behöver jag verkligen bli mer nischad för att varje magasin på nätet fungerar bättre om man nischar sig. Jag behöver då fråga mig “vem är jag?” Jag har så svårt att med ett ämne berätta vem jag är. Jag har så många sidor tex i dag har jag haft möte med Oderland hela dagen och i morgon har jag möte med vår tekniker. Det jag jobbar med har ingen början och slut man skulle kunna jobba dygnet runt utan att bli färdig.

I dag har det varit varmt så jag har tagit av mig min vinterjacka.
I dag har det varit varmt så jag har tagit av mig min vinterjacka. 

Anledningen till att jag inte kan vara personlig i bloggen är för att jag varannan vecka är på möten där jag varken får ta bilder eller kan nämna något till någon vare sig i bloggen eller till pressen (trots att jag själv är ackrediterad journalist). Jag har lagt en ed på att allt stannar i rummet och att jag inte får gå ut och berätta för någon vilka som har närvarat på dessa möten. Så hur gör man om man inte får fota eller nämna något pga av den väg man har valt i livet?

Ni kan nog själva gissa vilka jag möter eftersom ni vet hur jag jobbar och varför jag valt att jobba som jag gör. Hade det varit jag för 15 år sedan hade jag inte kunnat låta bli att fota bara för att dela med mig i bloggen för att sedan bli bannlyst resten av mitt liv.

Visst kan jag ta bilder av mig själv som jag har gjort ovan.

Missa inte!

Vad jag kan göra är att blogga om allt andligt som jag är med om. Det kommer komma bilder av Livskällan och trollbordet som levde sitt eget liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *