Seans hos Heaven oo earth Livskällan

Jag har varit på seans hos Heaven on earth Livskällan

Vi var ganska många i publiken som var där för att få kontakt med våra anhöriga som har gått bort.

seans hos livskällan
seans hos livskällan Heaven on Earth med Martina och Karolina

Hur man kontaktar anhöriga som har gått bort

Livskällan
Livskällan i Fålhagen har sådan mysig atmosfär. Jag verkligen fick budskap också.

Att förlora en anhörig är en mycket svår upplevelse som kan leda till en mängd olika känslor och reaktioner. Det kan vara svårt att hantera sorgen och samtidigt ta itu med alla praktiska frågor som uppstår när någon går bort. En av dessa frågor är hur man får kontakt med anhöriga som har gått bort.

Det finns flera sätt att få kontakt med anhöriga som har gått bort. Ett sätt är att besöka tex Livskällan och få budskap via en storseans som det heter när man är flera i publiken.

Många i rummet fick budskap

Jag kan inte gå in på det som andra fick pga av integritet för deras skull. Jag kan berätta om mig själv hur jag fick kontakt med min farfar och hans älskarinna som jag kallar för plastfarmor. Deras budskap till mig fick mig verkligen att skratta för det var så roligt budskap. Innan de talade om för mig vilket budskap de hade att komma med visste jag vad de skulle säga då jag känner min farmor innan och utan. Det budskap som kom var också typsik min farmors sätt att tolka livet. Tänk vad en medium kan göra genom att vara en ren kanal för mina anhöriga som hade gått bort. Jag verkligen rekommenderar er att besöka livskällan. Längre ned finns kontaktuppgifter till dem.

Det är också viktigt att ta hand om sig själv och söka stöd från vänner, familj och professionella om man känner sig överväldigad eller behöver hjälp att hantera sin sorg.

Andlig kontakt och dess grunder

Att förlora en anhörig kan vara en av de svåraste upplevelserna i livet. Många människor söker tröst genom andlig kontakt med den avlidna. Detta kan uppnås genom olika metoder inklusive medietraditionen och andliga övningar.

Medietraditionen

Enligt medietraditionen kan man få kontakt med den avlidna genom en medium. Ett medium är en person som kan förmedla meddelanden från den andliga världen till de levande. Mediumet fungerar som en kanal som tillåter den avlidna personens själ att kommunicera med de kvarvarande genom mediumet. Här hade vi två medium som hjälpte till med kontakten Martina och Karolina. Jag tyckte att Karolina var slående lik min svägerska som också heter Karolina och så visade det sig att de hade samma namn dessutom.

Andliga övningar

Andliga övningar kan också hjälpa till att uppnå en känsla av kontakt med den avlidna. Detta kan vara meditation yoga, eller andra övningar som fokuserar på att förbättra ens andliga medvetenhet.

Kommunikation genom drömmar

Att drömma om en anhörig som har gått bort kan vara en tröstande upplevelse för många människor. Det kan kännas som att personen fortfarande finns kvar på något sätt och att man kan ha en kommunikation med dem genom drömmar.

För er som är nyfikna och vill vara med kan ni Gå in på deras hemsida Heaven on earth

Sankt Göransgatan 22 i Uppsala ligger lokalen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *