Bästa peel of masken har provats fram

Mitt största problem med min hy är att cellförnyelsen är för snabb på mig vilket innebär att jag måste peela ansiktet varannan dag. Att ha en snabb cellförnyelse innebär att dina celler förnyar sig för snabb och det kan vara bra om du vill slippa rynkor senare i livet.

Jag har tex inga rynkor att tampas med än i varje fall. Jag tror att det kommer ta väldigt lång tid innan jag får rynkor så det enda som är intressant för mig är att rengöra min hy så bra som möjligt. Själv brukar jag ta espressokaffesump och blanda med flytande tvål av något slag. Du kan ta vilken flytande tvål du vill allt fungerar. Detta blandar du med espressokaffesump och lite vatten. Sedan tar du små cirklar och masserar både ansikte och kropp. Sedan när du tvättar bort det kommer dina händer att halka på din hy för att den sedan blir så len.

På en rengjord hy som ovan berättelse ska du lägga på peel off masken som heter Face off som jag anser är ett coolt namn, från märket Solution by Victus. Den ska också masseras in lite och sedan stelna. När den har stelnat så blir det som ett klister du bara enkelt drar av. För jag orkar inte med masker man måste tvätta bort för det tar sådan lång tid. Jag är sorten som vill att allt går så snabbt som möjligt. Även om jag är på en skönhetssalong så kan jag avstå från behandlingar som tar alldeles för lång tid tex lösögonfransar dvs extension tar tok för lång tid. Inte nog med det så ska man fylla på varje månad.

Jag är väldigt nöjd med min hy och är född med en fet hy som blänker för det mesta. Jag har förut inte gillat det, men numera har jag börjat gilla läget. För vad jag än gör så är det så jag är född och måste göra det bästa av situationen.

Jag har under mitt liv som bloggare testat massor av skönhetsmärken och känner att denna är bland de mest effektiva jag har provat hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *