När mina dyrbara kläder bli förstörda

Jag har insett vikten av att försäkra sitt hem såsom man gör med tex smycken och bil. Alltid när jag köper smycken så hoppar jag över försäkringen för man tappar sällan bort smycken. När man handlar kläder tänker man nog likadant, men kläder i hemmet kanske ingår i din hemförsäkring.

Jag och min man fick en vattenskada hemma som drabbade även våra grannar som bor en trappa ned. Vi skulle installera en ny diskmaskin och något gick riktigt fel. Det slutade med att vi båda flöt ovanför våra egna möbler och förstod inte riktigt vad vi hade gjort för fel.

Min dyra kavaj från Thalia blev helt förstörd så jag måste lämna in den till skräddare som får sy in nya knappar på den. Den butiken brukar sy galaklänningar åt kungafamiljen. Min bok av Martina Bonnier som heter Fashionista lyckades jag rädda.

Mina dyra kläder från märket Hugo Boss har blivit helt förstörda. Samt så har tapeter i vissa rum lossnat så att man måste tapetsera om i hela huset. Som tur är så har vi hemförsäkring som kan täcka vissa förluster som vi har gått igenom. Det finns alltid en självrisk också när man tecknar hemförsäkring. En gång hade jag sytt upp fina gardiner från Turkiet och 2 resväskor kom helt bort och vi fick aldrig tillbaka dem. Tack vore att jag redan då hade hemförsäkring så fick jag sy upp nya gardiner här i Sverige till samma pris. Minns att kvinnan som då var hemma hos mig och mätte hade en son som var grundaren av Coffe house by George. Så världen är liten hur vi än vrider och vänder på det så är vi alla länkade ihop.

för det finns vissa skillnader som inte passar kanske just dig. Jag kör just nu en el bil som jag är grymt stolt över och även den är försäkrad och då jämförde jag också bilförsäkringar innan jag bestämde mig. Jag sparar nu väldigt mycket in på just el och behöver aldrig köpa bensin som dessutom är otroligt dyrt. Med pengarna ska jag i stället resa runt i Europa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *