Inredningsblogg eller husmode?

 

Vi kallar kläder som är trendiga för mode eller modekläder. Det finns ingen som säger möbelmode eller husmode. Vad jag vet är att det finns något som heter Möbelriksdagen och det tycker jag låter unikt. Jag bloggar mycket om just mode, skönhet och inredning. Jag gillar det som förändras så att man få helt ny inspiration när man kliver in i en katalog av kläder, inredning eller som i detta fall snygga tavlor.

Om ni tittar på ovan bild så dricker jag kaffe på Uppsala slott med kronprinsessan närvarande. Kronprinsessan syns inte på bild då detta var svenska nationaldagen och man välkomnade nya svenskar till Uppsala slott och jag var där som press. Medans kronprinsessan hade sitt tal och bandet Rävfen spelade tog jag mig en kopp kaffe i denna vackra miljö. Alltså gillar jag två saker slott och kaffe vilket är tydligt på nedan bild. Så hur tror ni då jag inreder min lägenhet. Vilka tavlor tror ni då att jag väljer för att sätta upp på mina väggar i min lägenhet. Givetvis blir det bilder på kaffe och vackra dörrar som går till slott och liknande stora byggnader som ni kan se nedan.

Jag vill bo på slott som luktar kaffe eller som har ett kafferosteri i närheten så att man alltid kan känna doften av kaffe till frukost, lunch och middag. Jag dricker nämligen kaffe precis varje dag och tar gärna grädde om det finns i stället för mjölk. All posters nedan finns hos

Nedan ser ni bild av en vacker blå dörr som påminner om en ingång till ett slott. Även dessa vackra motiv finns att hitta hos Desenio. De har prisvärda produkter som dessutom är exklusiva och passar in i alla stilar. Något jag aldrig har gillat är tex bilder på andra människor för dessa människor är helt anonyma. Jag vill ha bilder som gör mig glad tex kaffe och vackra dörrar. Det finns något för alla smaker på denna sida bara kliva in och surfa runt så hittar du också säkert något du kommer att gilla.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *