Jag är verkligen en superwoman har jag insett

Nu har jag också börjat lyssna på poddar med då sådan som handlar om hur man växer som entreprenör.

I söndags hade vi möte igen med alla säljare kring den verksamhet vi håller på att bygga upp. Alla hade med sig sina datorer och anteckningsböcker. Hur mycket vi än jobbade kände vi alla att det fanns massor kvar att göra. Så varje söndag samlas vi hemma hos mig.

Nästa vecka är allt färdigt och lansering av produkterna kommer att ske. Det första då jag ska göra när allt kommer i sin ordning är att inreda vårt badrum. Jag hade då tänkt göra en hel badrumsrenovering för vårt badrum. För mig är det viktigt med en nyrenoverad badrum då jag duschar varje dag innan jag gör något annat arbete. Jag tvättar inte håret varje dag för då skulle jag inte ha något hår kvar på huvudet.

Mitt nästa steg blir köksrenovering för att det är det rum jag och mina kollegor befinner oss mest i när vi har möten hemma hos mig.

Jag själv har dessutom svarat på frågorna emellan som rör mig personligen. Ni andra ska ej kopiera mina svar utan ni ska lägga in era egna svar.

• Hur många använder sig av badrummet?

Svar: Hos mig är det många som använder den eftersom vi både är fler som bor i bostaden samt att mina kollegor är ofta hemma hos mig på utvecklingsmöte.

• Vilken stil känns bäst?

Svar: När det gäller stil så gillar jag att det ska kännas som om man är utomhus. Jag vill inte ha en känsla av att det är instängt eller som i badhus.

• Vill du satsa på golvvärme?

Svar: Ja jag vill satsa på golvvärme tanke på att Sverige har långa vintrar så vill jag inte frysa när jag ska duscha eller ta ett bad.
• Dusch eller badkar?

Svar: Jag föredrar dusch då jag badar aldrig. Har heller aldrig stått i en badkar utan duschar alltid utanför.

• Vilken form av belysning känns rätt?

Svar: Det ska kännas som dagsljus för jag gillar inte badrum som är mörka.

• Budget eller lyx?

Svar: Lyx så klart alla gånger för jag ska satsa på detta när verksamheten vi jobbar med expanderar. Jag lever bara en gång och då ska det verkligen var lyx för oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *