Jag tror inte ett dyft på att gluten är farligt

Jag blir bara så trött på folk som går på all propaganda och tror att enkla saker som vete och gluten skulle vara farligt.

Jag blir också trött på folk som tror att stenålderskost är det nyttigaste. Folk verkar ha glömt att på stenåldern var genomsnittsåldern 27 för mänskligheten alltså var de inte så nyttiga av sig.

Jag har haft otroligt mycket att göra och har inte bloggat varje dag såsom jag en gång i tiden brukade göra. Jag föddes in i bloggen dvs var en av de första i Sverige som började blogga. Ovan bulle kommer från Waynes  Coffee Sveriges enda kravmärkta café kedja.

Jag har haft massor med möten med Amazon också tillsammans med mina kollegor. Jag ska snart göra mig i ordning för att gå till min kinesolog som jag anser är suverän. Jag går också hos en homeopat som har gjort massor för mig.

På Torsdag har jag inbokade möten med två bloggare också. En ska jag besöka på Chokladspa som hon driver. En av dem ska jag möta hemma hos mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *