Ett uppvaknande tack vare Ulrika Karlsson

Jag vill med detta inlägg tacka blobiz bloggare Ulrika Karlsson.

Jag vände mig till henne med en viktig fråga rörande min hälsa. Nämligen att jag har vardaglig huvudvärk och migrän som påföljd vissa dagar. Jag mår mycket bättre nu än på länge tack vare Ulrika.

Så vad gjorde Ulrika?

Hon sökte svar genom sitt undermedvetna och tog då kontakt med Akacia biblioteket som det heter. Där finns all kunskap. Vissa kallar det för vårt undermedvetna och vissa kallar det för kollektiva medvetandet. Själv skulle jag vilja kalla det för vårt undermedvetna där all svar finns.

Ibland är man hemmablind

När man är hemmablind söker man kunskap från sin omgivning i stället. För om vi alla kunde klara oss själva skulle vi inte vara flockdjur. Människan är flockdjur dvs vi vill leva i flock.

Ulrikas svar till mig

Ulrika berättade att jag var på rätt väg för att bli av med huvudvärken, men att jag skulle komplementera med något extra. I det läget ville jag inte söka mer komplement för att lösa upp min huvudvärk. Jag gick hos en homeopat och tyckte det var den slutgiltiga lösningen. Sedan så sökte jag ändå upp en kinesolog också vilket hjälpte mig ännu mer. Då kom jag att tänka på Ulrikas magiska ord.

Tack Ulrika hade jag inte haft detta samtal med dig hade jag varit på ruta ett hela tiden. Du fick mig att ta ännu ett steg i rätt riktning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *