Jag gick ned 3 kg med fettfrysning på en dag

Jag har tillsammans med blogbiz skönhetsbloggare Janet varit på fettfrysning. Det var otroligt trevligt då Susanne som tog hans om oss verkligen underhöll oss samtidigt som vi fick denna fantastiska behandling.

Samma dag besökte jag en vännina som driver Moe Joe i Uppsala som frågade mig hur jag kunde gå ned i vikt. Jag förklarade för henne att jag dagen innan hade varit på fettfrysning. Det är en maskin som suger in din mage (om det är magen du ska behandla) in i vakuum som är kall (därav fettfrysning). Magen blir lite nedkyld och dagar efteråt kan du också känna den känslan.

Nedan ser ni härliga Susanna som tog hand om mig och Janet. Jag fick sitta 25 min extra då en av plattorna började lite senare och det tackade jag inte nej till. Tiden gick så fort när vi handlades eftersom vi var tre tjejer i rummet som hade mycket att tala om.

Jag ser verkligen fram emot mitt andra besök och har äntligen hittat något som fungerar.

Man kan även behandla lår och ben som tex Janet gjorde. Direkt efter behandligen såg man vilken förändring det hade givit hos henne. Janet gjorde behandlingen först och sedan var det min tur. När Janet var färdig masserade Susanne henne och när turen kom till mig var jag mer kittlig än öm. Jag är så sjukligt kittlig av mig att jag även har problem att duscha då jag blir kittlas av duschen också och skrattar medans jag duschar.

Frys bort ditt fett med Cooltech! Effektivaste fettfrysningen i stockholm

Fettfrysning går ut på att förstöra fettdepån genom att frysa ner fettet till effektivast möjliga temperatur som i detta fall är -8ºC. Temperaturen behålls sedan stadigt på -8ºC under 1 timme. Fettcellerna klarar inte av denna kyla under så lång tid varpå de dör medan övrig vävnad som hud, muskler, kärl och nerver skyddas eller påverkas endast temporärt. Fettjockleken över området som ska behandlas mäts upp och noteras. En till två moduler appliceras över området och med hjälp av vakumsug dras överskottsfettet in i modulerna och fryses snabbt ner till måltemperaturen -8ºC. Denna temperatur behålls sedan under 1 timme varpå innehållet i fettcellerna (lipider, fettsyror) kristalliseras och fettcellerna dör (går i apoptos= oåterkallelig självdöd).

Behandlingen känns, efter de initiala minuterna då fettet sugs in och kyls ner, i princip inte alls. Omedelbart efter avslutad fettfrysning kan en måttlig – intensiv men mycket kortvarig värme/smärta upplevas då cirkulationen och blodet återgår till det nedfrysta området.

Ring 08 – 444 65 80 eller mejla [email protected] för en rådgivning inför din fettfrysning Stockholm.

Naturligt resultat efter fettfrysning i Solna

Utrustningen är försedd med två av varandra oberoende applikatorer som gör det möjligt att behandla två områden samtidigt. Dessutom är applikatorerna utformade på ett anatomiskt sätt, vilket reducerar den onaturliga övergången mellan behandlat och obehandlat område som andra konkurrerande system kan orsaka. Resultatet ser helt enkelt mer naturligt ut efter en fettfrysning med CoolTech.

Följande kan uppstå eller upplevas efter en fettfrysning med Cooltech:

  1. En viss rodnad och ibland lättare blåmärken kan uppstå över det behandlade området och vara i några timmar-dygn efter behandlingen. (Beror på tryck- och sugeffekt från modulen).
  2. Stickningar och en kliande känsla i det behandlade området kan förekomma och vara i några veckor sekundärt till att fettcellerna dör.
  3. Lättare feber kan inträffa de första 24 timmarna.
  4. Nedsatt känsel kan upplevas i området och vara upp till 8 veckor efter en behandling.
  5. En måttlig svullnad och lätt till måttlig smärta kan upplevas sekundärt till att en viss inflammation uppstår i den behandlade fettväven. Inflammationen går över spontant efter ca 10 dgr.
  6. Mer sällsynt kan en lättare och ytlig frysskada av huden uppstå efter behandlingen.

Resultaten av fettfrysning CoolTech börjar märkas efter 2-3  veckor och fortsätter ända upp till 90 dagar. Effekten varierar dock från person till person. Välkommen in för en bedömning inför den effektivaste fettfrysningen du kan uppnå vare sig du bor i Stockholm, Solna eller Sundbyberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *