Att jobba med massor av varumärken

Vi på blogbiz skriver avtala med alla våra bloggare som bloggar hos oss för att de ska tjäna pengar på sitt innehåll. Samt så hjälper vi våra bloggare med sponsrade inlägg så att de tjäna pengar medans de sover. I början när vi startade upp blogbiz hade vi inte riktigt kommit i gång så många som fanns i början var otåliga och lämnade blogbiz.

Nu när vi är i gång så har vi gjort vad vi har lovat. De bloggare som inte hade tålamod till denna dag kan vi heller inte samarbete med längre. För vi vill kunna ha förtroende för de bloggare vi tar in att de inte ställer till drama eller scen för minsta lilla. Allt sker långsiktigt överallt. Det är som att man kräver betalt medans man går läkarlinjen när man först måste bli färdig läkare först.

Det går inte att tjäna pengar från dag 1 då man först måste etablera sig som bloggare. Man måste ha egen domänadress och flöde på sin blogg. Man måste också skriva under avtal med BANK ID för att börja jobba med oss. Ge förtroende och du får förtroende är en gyllene regel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *