Därför känner jag mig som en katt på helgerna

Varje helg så har jag som mest att göra för att kunna planera in den nya veckan som kommer.

  1. Det är på helgerna jag laddar upp alla veckans bloggbilder.
  2. Jag planerar hela veckans matschema
  3. Jag gör i ordning blogginlägg
  4. Planerar vilka event jag ska på
  5. Kollar in nya kläder som jag ska bära på olika galor jag är på

För detta så behöver jag vara helt i fred utan att någon bjuder in mig till olika event på helgerna. Denna söndag ställde jag även in att följa kungafamiljen på ett uppdrag. Jag känenr mig som katten nedan som gör allt för att få vara i från kaninerna och ändå är kaninerna katten tätt i spåren.

roliga djur

 

 

söta kaniner
Hur kan man inte vilja umgås med en vädur som är så hör söt?

rolig dvärjvädur

 

4 svar på ”Därför känner jag mig som en katt på helgerna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *