Amerikanska konstnären Kii Arens “Pop Up Art Exhibition

Jag har fått en press inbjudan till världskända amerikanska konstnären Kii Arens “Pop Up Art Exhibition”

I dag är jag inbjuden till den amerikanska konstnären Kii Arens “Pop Up Art Exhibition. Arens är främst känd för att ha skapat konstverk åt artister som Lana Del Rey, Dolly Parton, Radiohead, Queens of the Stone Age & även Lollapaloozas, Coachellas & nya Desert Trips festivalaffischer. Jag är även inbjuden till

A Walk In The Park som den 12/8 kommer till Botaniska Trädgården i Uppsala där denna konstnär dessutom visar upp sin konst. Tyvärr kunde jag inte närvara i dag.

Min tanke då är att om nu hans konst är så värdefullt hur ska de kunna visa dem för så mycket folk? I Stockholm så visar de upp på Bageri Blooms där de borde använda sig av galler från Gallerbolaget för att inte någon ska få för sig att stjäla av dessa fina konst. Tänk om något blir stulet av konsten hur ska ni då förklara detta för ert försäkringsbolag om ni inte har det bästa skyddet? Se till att skydda er konst väl så att ni har en bra förklaring sedan. Ni kommer heller aldrig att oroa er för stöld om ni sätter upp bra galler från Gallerbolaget. Det finns jalusier som ni sätter upp i butiken som blir dessutom billigare i längden än en kamera. När det gäller kamera kan folk klä ut sig i den stunden de ska stjäla så ni kommer aldrig kunna komma åt boven.

Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *