Så här producerar du nya produkter

Jag har varit på studiebesök på musteriet Kullamust i Höganäs som ligger i Skåne tillsammans med min kollega Jennifer Sepers.

Vi driver företaget Organic Investment AB  tillsammans. I slutet av augusti kommer vi ha fler företagsbesök och för detta har jag skaffat en helt ny garderob. Både skor, väska och massor av kläder har jag handlat nytt för att göra ett gott intryck när vi träffar företagare.

Ni kommer få veta mer om vårt företag och vad det är vi håller på att producera tillsammans. Det hela var min idé och jag ringde upp Jennifer och frågade om hon ville haka på. Jag är VD och hon är vice VD för företaget. Vi har även 4 suppleanter från respektive familj i bolaget.

Så här producerar du nya produkter

Du börjar med att besöka den fabrik som du vet kan producera din produkt och sedan bör du träffa investerare som kan vara med i början av din produktion. Av alla fabriker valde vi Kullamust då jag själv genom mitt franchiseföretag redan är kund hos dem. Innan jag går in på fler detaljer så måste jag först ha mina möten avklarade. Dessa kommer ske i slutet av augusti då vi är helt fullbokade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *