Perfekt business för fattiga kyrkråttor

Är du student eller har knaper ekonomi så har jag tips på hur du kan köpa en dator till en mycket lågt pris.

Billigteknik grundades hösten 2007 av två studenter från Lunds Universitet. När ett privat inköp av en bärbar dator skulle göras upptäckte de att återförsäljarna i många fall hade olika priser på en och samma produkt. En tanke föddes att det borde finnas en hel del datorer som inte kunde säljas av återförsäljarna. I alla branscher blir det alltid produkter över och modeller som utgår ur sortimentet. Efter mycket velande tog de mod till sig och påbörjade sökandet efter sådana produkter från en källarlokal strax utanför Lund.

Detta låter som datorernas outlet ni vet när dyra märkeskläder hamnar på outlet butik för att nytt mode kommer in. Nu finns det outlet butik på nätet där du kan köpa både mac & apple till ett humant pris.

Visste ni att apple grundaren Steve Jobs biologiska föräldrar var från Syrien? Han blev adopterad och blev alltid irriterad när folk pratade om hans biologiska föräldrar. Han var en oberäknelig chef som man inte visste var man hade. Har inte sett filmen med honom, men jag vill jättegärna se den.

Ett svar på ”Perfekt business för fattiga kyrkråttor”

  1. Hoppas den blir frisk snart ff6r din blogg e4r grym. Grym var du ockse5 mot Stallarholmen, de4r du lyhf6rt konstaterar ett visst gny i leden f6ver Stre4ngne4sff6rmynderiet. Som TFN s perriitoring de4r 800.000 till den felande le4nken pe5 cykelve4gen nedprioriteras till ff6rme5n ff6r trafikse4kring kring Centrumskolan som e4nnu inte e4r beslutad. Vilka barn e4r mest ve4rda? Ne4stan alla le5gt prioriterade arbeten ligger utanff6r Stre4ngne4s, och de4r ligger de still. c5r efter e5r.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *