Så här går det för min vikt

Jag har som ni vet fått hem Enormor för att gå ned i vikt.

Man ska använda den 30 minuter innan varje måltid och jag glömmer konstant att  använda den. Jag använder den minst en gång per dag. I dag har jag använt den två gånger så jag får se nu vad som händer med min vikt.

Jag har nu använt den ca 9 dagar och jag känner att min magsäck har blivit lite mindre. Även om jag glömmer att använda Enormor så har jag fortfarande inte ätit mer. Det är för tidigt att säga något om min vikt för det står helt enkelt still just för att jag glömmer att använda produkten.

Jag vet att den är superbra bara jag kommer ihåg att ta den. Känns så befriande att inte äta som en gris utan man äter helt enkelt mycket mindre än om man lever utan Enormor. Nu när jag kommer ihåg att använda den så har jag gått ner 1 kg HURRA!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *