Hur upptäcker man en mytoman

Ibland händer det att jag missar mina möten och jag vill inte skylla på andra, men denna gång måste jag göra det.

Den person jag skulle åka med sms:ar 5 minuter innan och säger att hon har krockat med bilen. Jag fick sedan höra att denna person drar samma vals varje gång hon inte dyker upp på avtalade möten. Man kan inte tro det när man möter personen att det är en person med sådana hinder i sin personlighet. Jag kan heller inte förstå folk som är högre upp i samma företag inte har varnat mig för att personen lider av olika psykologiska besvär som sätter hinder för henne på detta sätt. Allt blev helt fel och vi förlorade massor av kunder på vägen pga av denna person.

Det är så tråkigt att upptäcka dessa hinder hos personer man trodde var ambitiösa. Jag fick mail av en annan person som jag kontaktade för att höra hur det hade gått med mötet med personen som lider av psykologiska hinder. Då visste jag inte att denna person var mytoman, men jag anade att något inte stämde. Då fick jag höra exakt samma historia som personen hade dragit för mig. En person som alltid råkar ut för katastrofer och hamnar på akuten??? Sedan när jag skriver till personen på Facebook låtsades personen ligga på operationsbordet och spelade en anhörig som skrev till mig. Jag skrev bara att snart kommer hon låtsas som om familjens hund skriver till mig för att personen saknar verklighetsuppfattning pga av sina hinder.

Jag dömer inte personen som har dessa psykologiska hinder utan jag förstår inte hur folk i samma företag kunde låta mig samarbeta med henne när de visste om henne hinder? Därav förlorade de även mig som samarbetspartner och jag vill inte längre ingå i deras team.

Nu missade jag denna fantastiska pressmöte med dessa fina märken. Jag älskar deras logga med en elefant.‏

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *