Rapunzel of Sweden äntligen i Uppsala

Rapunzel of Sweden kommer till Uppsala den 1:a Oktober

Den 1 oktober slår Rapunzel of Sweden upp dörrarna till en helt ny salong & butik på Östra Ågatan 27.

Det firas hela dagen med exklusiva öppningserbjudanden på behandlingar och produkter som endast gäller mellan kl 12-18 den 1 oktober. Kom förbi och träffa frisörerna, boka en kostnadsfri konsultation och handla produkter direkt i butiken.

Hos Rapunzel kan du sätta in löshår, träffa en peruktekniker samt göra salongsbehandlingar som klippning, färgning och håruppsättningar – med eller utan löshår.

Jag fick hem en inbjudan och massa god choklad från Rapunzel of Sweden och jag blev väldigt glad. Snacka om en härlig välkomstpaket där jag även kan få behandling för ca 6900 kr vid premiären. Jag ska se vad jag ska göra av mitt hår för ni vet att jag älskar att vara rödhårig och få längre hår. Min hovfrisör klippte av mig halva håret sist jag ville ha hjälp med att toppa.

Nu ska jag i väg till Grossisterna Martin & Servera då jag är storemaneger deltid dvs vid sidan om frilansjournalism och bloggandet. I kväll eller i morgon får ni ta del av Restylane och Galdermas nya hemligheter. Martin & Servera har nu utställning för alla sina kunder och jag driver Franchiseföretag och därför ska se om jag hittar något nytt jag vill ha med i vår verksamhet. Jag är en rolig arbetsnarkoman dvs jag älskar det jobb jag gör och jobbar gärna mer än övertid.

I går sa jag till min bordskavaljer när vi åt lunch på Grand hotell i Stockholm att jag är alltid sist på luncher och den person folk har svårt att bli av med. Detta för att jag älskar att sitta och lyssna på nya människor inom media som var där från olika tidningar runt om i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *