Rynkfri till varje pris

Jag kan bli så nojjig och vilja bekämpa rynkor in i det sista för att aldrig få några rynkor.

Ett balsam som skapar volym, ökar flexibiliteten och stärker ögonfransarna.
Jag lägger på mascara varje dag och därför behöver jag stärka dem med denna balsam.

Jag har därför nu fått hem denna fantastiska TUA VISO maskin som jag ska börja använda för att bekämpa mina rynkor in i det sista. Jag är mycket bland folk på pressmöte och kändis event så jag behöver verkligen tänka på hur jag ser ut för att göra ett gott intryck. Jag tar också massor av bilder som jag publicerar i bloggen och då är det ännu större vikt att få en sådan fin hy som möjligt. Jag brukar få finnar runt PMS och dess försvinner sedan och så har jag mycket rodnader i huden. Om jag inte lägger på en Foundation kan jag känna mig som en skär gris och det är inte roligt. Jag klarar knappt av att se mig själv i spegeln om jag inte lägger på mig Foundation som ska vara så täckande som möjligt. Jag har fruktansvärd vita ögonlock och dessa har jag också mycket svårt för. Jag täcker hela min hy med solpuder för att slippa se blek ut dvs en gris om vintern.

Denna maskin är den populäraste skönhetsprodukten och det finns massor av nöjda kunder. Det finns en kund som är 63 år gammal som har använt den i 3 år och tycker själv att hon ser mycket yngre ut än vad hon är i verkligheten. Det är inte andra som kan avgöra hur gammal du ser ut att vara för var och en har egna ögon att se med som denna kvinna.

är en prisbelönad och patenterad mikro elektro- stimulator, som ger en våg av pulser och indikeras av en grön lysdiod.
Dessa vågor framkallar en kontraktion (sammandragning), som stärker muskeln och lyfter huden. Styrkan är justerbar, så att antingen en svag eller intensiv sammandragning kan erhållas, sammandragningarna är klart synliga och vägleder till ett riktigt användande. Muskeln blir starkare och fastare redan efter 10 behandlingar. Jag börjar lite försiktigt med den och sedan när jag väl vänjer mig kommer jag öka på styrkan.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *