Framgångstips när du tar emot samarbetspartners

Du får aldrig en andra chans för att göra ditt första intryck därför tänkte jag dela med mig av mina framgångstips när du tar emot nya samarbetspartners.

framgångstips
Skulle jag bli tagen på allvar om min logga såg ut som på bild och att jag var utklädd till maskerad när jag tar emot nya samarbetspartners?

 

Nu tog jag emot dem i mitt hem annars brukar jag ta emot nya samarbetspartners på mitt kontor i centrala Uppsala.

Jag la fram kaffe och kakor till mina gäster och på torsdag kommer jag åka till Stockholm med Kicki Hollvaster. Kicki Hollvaster kommer att plocka upp mig tidigt på morgonen för vi ska till World Trade Center i Stockholm för ett pressmöte för Restylane som Sharon Stone har deltagit i Berlin. Vi kommer då få äta lunch och få en föreläsning på engelska och det är väldigt vanligt att Restylane har föreläsare på engelska. Som ni vet så är jag väldigt öppen för att prova nytt inom skönhetsindustrin och jag kommer säkert själv att komma på något nytt inom denna bransch.

Holding ägaren och jag

Jag har nyligen haft en konversation med en Holding ägare och kommit med egna synpunkter på ett samarbete de ville ha med mig i. Jag ställde vissa krav på produkten och sa att om produkten inte har det jag kräver så borde ni göra om er produkt. Holding ägaren tog då fram mer fakta om produkten för att få ett samarbete med mig och vips nu är jag med i denna framgångsrika produkt. Jag kan bara gå in i business om jag själv är nöjd med varan och kan använda den permanent resten av mitt liv. Jag är just nu insatt i två produkter som jag själv använder. En för min hälsa och en för min skönhet sedan finns en tredje business som handlar mer om aktier som jag inte är lika insatt i för jag behöver lära mig mer.

bekämpa rynkor 002
Kristoffer Jumlin är en driven entreprenör som presenterade ett förslag för mig. Jag ska nog inte avslöja än vad det handlar om, men det är något jag kommer att vara mer engagerad av inom en snar framtid.

 

bekämpa rynkor 001
Kicki Hollvaster och jag ingår i samma nätverk. Vi gick alltid om varandra i nätverket så därför bestämde vi oss för att träffas på annat sätt.

 Ska jag ge dig ärliga svar på framgångstips för att lyckas?

Var dig själv för oavsett vem du spelar då känner folk på sig vem du egentligen är. Börjar man gå in i en roll så avslöjas det direkt. Går man dessutom in i en roll så avslöjar du din osäkerhet ännu mer och då inger du inget förtroende alls. Man lär sig också i nya möten hela tiden. Man lär sig läsa av människor bättre och inte lägga in alla i samma fack utan förstå att människor är olika. Du behöver inte anpassa dig, men du behöver heller inte tala om ett ämne som inte alls intresserar den du talar till. Denna erfarenhet har jag nu fått att jag faktiskt förut har gjort det misstaget och gör inte om det mer. Det handlar inte om att jag ändrar på mig utan att jag lägger inte energi på någon som heller inte kommer att förstå vad det är jag kommer att säga. Jag kan inte gå in på detaljer och beskriva fallet för att ingen person ska känna sig träffad. Jag tror att det mötet var meningen för att jag skulle förstå hur olika vi människor kan vara utan att någon av oss har rätt eller fel. Min framgångstips blir därför bl.a att läs av människor bättre innan du försöker påverka dem.

Jag har en gång träffat en beteende vetare som var duktig på att läsa av människor. Jag ställde då givetvis honom frågan vilket uppfattning han fick av mig. Hans svarade med att jag inte bryr mig hur andra ska uppfatta mig. Detta var så klockrent svar på hur jag känner mig i dag. Detta innebär inte att jag kliver över några gränser och inte bryr mig om vad andra människor tycker om mig. Jag går bara inte in i en roll för att bli omtyckt. För jag behöver inte “falskt” gillande från någon människa eller bli accepterad. Jag har kanske inte svar på allt här i livet, men jag har svar på hur du kan misslyckas. Misslyckas gör du bara genom att vara andra till lags för att få bekräftelse. Sätt värde på dig och sök din egen bekräftelse för det är den enda bekräftelse du behöver. Det är den enda bekräftelse som är av vikt. Glöm inte att folk väljer hundar efter hur de själva ser ut och inte hur du ser ut. Folk är i grunden mycket nöjda med sig själva eftersom de väljer en hund som liknar dem själva. Därför ha detta i baktanke att sök din egen bekräftelse för det är med dig själv du sover och tänker och umgås mest med. Jag vill att “Anne” ska vara nöjd med “Anne” och inte någon annan.

Nu ska jag i väg på detox hos Maria Dagerberg på Sturegatan 1 vi hörs senare kära besökare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *