Gift vid första ögonkastet

Känner du någon som har blivit gift vid första ögonkastet eller vid andra ögonkastet?

Om ni frågar mig så tror jag bara på kärlek vid första ögonkastet. Antingen blir man kär eller så blir man aldrig kär i personen. Därför tror jag på att man kan bli gift vid första ögonkastet. Visste ni också att folk söker konstant på just orden gift vid första ögonkastet på google?

Jag kan även jämföra kärlek med kläder och möbler hur man kan blir kär i första ögonkastet och bara måste shoppa varan. Jag har inte shoppat make up och skönhetsvård på två år för att jag får så mycket sponsrat att jag inte ens hinner använda mina produkter. Det enda jag köper med jämna mellanrum är röd hårfärg för det är ingen som har kommit på att sponsra mig med hårfärg ännu.

Lunch med Dominika Peczynski & föreläsning Lilian Arturén och Atle Johansen på Bettys inspiration.

Söndagar är min favoritdag det är den enda dag då jag inte jobbar och får resa i väg på längre resor och äta ute. Nästa vecka kommer jag åter befinna mig hemma hos Dominika Peczynski på lunch och få prova nya luncher. Jag kommer att ha med mig två gäster och senare på kvällen är jag på Bettys inspiration.

Hur får man ihop det stora livspusslet samtidigt som man skall må bra? Ingen annan kan leva ditt liv eller tala om för dig vad du mår bäst av så säg inte JA när hela kroppen skriker NEJ. Vi skall vara kärleksfulla och engagerade föräldrar, fantastiska älskare, vältränade, snygga och lyckliga – hur fasen gör man? Din personlighet och ditt agerande smittar av sig och hur hänger det ihop med skratt, glädje och lust?

Lilian & Atle har inte svaren på alla pusselfrågor, men tillsammans lyfter de frågorna som vi ofta ställer oss. Det är en inspirationsföreläsning med frågor, humor och lust som är tänkt skall stärka dig både privat och på jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *