Affärsmöte på Tilltugg i centrala Uppsala

I dag fick jag besök från Borås som var i Uppsala för att träffa mig och min PR ansvarige Emelie Andersson för ett framtida projekt.

Jag kan inte avslöja än vad det är vi kommer att ha för samarbete. Jag kan säga att vi kommer att vara 4 personer i ett helt nytt företag som kommer att rikta sig till 4 olika städer i Sverige. De städerna kommer att omfatta Uppsala, Stockholm, Borås och Göteborg.

Jag och Emelie kommer att sköta trakterna kring Uppsala och Stockholm. Sanya och Ravi kommer att sköta Borås och Göteborg. Som ni förstår så är det något stort som är på väg in i mitt liv och jag är verkligen taggad till 100 %.

Vill också nämna att ni numera kan följa min blogg genom min egen mobilapp genom att sms:a veckomagasinet till 72722.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *