Snart kommer jag att börja föreläsa för elever på skolorna

Jag fick förfrågan om att börja föreläsa av våran marknadsföringschef.

Jag har träffat Emil Breman som är ansvarig för föreläsare och han åkte från Stockholm till Uppsala för att träffa mig och sedan gav sig vidare till Advokatfirman Lindahl. Jag kommer få hjälp av min PR ansvarige Emelie som också kommer att föreläsa tillsammans med mig. Jag kommer då hjälpa elever till att inspireras av mig. Avsikten med föreläsningen är att elever ska kunna få hjälp med att välja yrke och framtida sysselsättning. De kan välja att som jag bli franchiseföretagare och proffsbloggare eller jobba för ett större företag.

Jag föredrar att vara egen och skulle aldrig kunna jobba för någon som ska tala om för mig vad jag ska göra. Jag är för självständig för att kunna lyda order. Jag kommer också vägleda unga människor till hur de ska göra för att kunna lyckas bli stora bloggare. Som vi alla vet så stiger marknadsföring med 25 % på nätet och detta medför att du får dina kunder mest via nätet oavsett vilken bransch du är i. Det är värdefullt i dag att veta hur du expanderar ditt varumärke på nätet för alla företag har i dag hemsidor. Hur ska du göra för att få en bra placering på google? Hur gör du för att sticka ut i mängden? Allt detta kommer jag att föreläsa om för unga människor så att de kan göra karriär.

Vi befinner oss på Hugo W på Vaksalagatan i Uppsala och jag kommer även få besök av Emil den 5:e mars då jag har ett event han är inbjuden på. Till eventet kommer även smyckesdesigner att vara på plats. Det är en väldigt känd smyckesdesigner som ni kommer att få ta del av som en överraskning. Jag gillar inredningen på Hugo W och därför har jag ramlat in på oddandedgy en sida om inredning. Favoriten blev kudden med djurmotiv och bland dem skulle jag vilja ha den med geten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *