Hemma med siaren Rosie Björkman Jolanda böckerna

Jag har haft fint besök hos mig av Rosie Björkman som har skrivit böcker Jolanda den 3:e.

Jag har fått två böcker av Jolanda och en häxhatt som har äkta vargpäls på toppen. Jag kommer att läsa båda böckerna och recensera dem här i bloggen.

Vi började dagen med att äta god lunch tillsammans som jag hade lagat. Jag tyckte att Rosie Björkman var mycket längre än vad jag hade förväntat mig. Hon ser ut som en typisk modell/mannekäng och hon berättade dessutom för mig att hon kunde ha blivit supermodell. Hon valde bort att bli supermodell för då skulle hon ge in på det 100 % och Rosie Björkman valde hellre inre skönhet.

Rosie Björkman hade med sig flera kort

Hopi indianska ceremonier helig livsväg heter en av tarot korten som Rosie Björkman hade med sig. Det andra korten som har blå omslag är de som hon själv har skapat som tillhör hennes egen handbok i hur man lägger tarot.  På något sätt påminner hon om min väninna i sin medialitet och att båda kunde ha blivit supermodeller, men valde en annan väg. Till utseendet påminner de också väldigt mycket om varandra dvs långa, lite rött hår och liknande drag. Det sägs att man drar till sig lika sorters människor under samma period och det verkar stämma.

Jag får dra ett kort (Hopi)  Power Place Earth Connection / empowermant kort nr 16. Kort nr 16 innebär att man ska gå ner på jorden mest av allt nu. Man bör hitta en kraftplats och känna ett med min fysiska kropp. Utmaningen är att vara ett med min kropp och sinne.

Rosie Björkman ber mig kupera korten så att mina energier kommer fram i korten. Nu ligger korten hos mig och Rosie kisar med ögonen och ser trollsländor som blandar kort och hur korten flyger omkring.

Varför nu nr 13 coral står för en havande kvinnans kort nurturing man kan skaffa ett coral halsband är skyddande.

Kortet som symboliserar Coral och havande kvinnan kommer för att det är helt stängt i mitt sinne gällande det jag frågar om. Jag har svårt att tro och därför kommer detta kort upp. Kan stämma att jag har förut haft svårt att tro, men numera börjar jag tro på att kunna lösa en situation jag befinner mig i just nu.

Hon ber mig säga mitt namn (Anne) för namnet är hela mig och sedan frågar hon mig varför jag söker Trollkvinnan.

Nu lägger hon en stjärna korten är ett bildspråk och ska vara för inspiration och healing.

1-2 -Dessa kort beskriver vad som finns i mitt hjärtat

Kort 1 heter tvivel dvs sju av svärd det är i huvudet tankar det är mitt tvivel i mitt hjärta.

Kort 2 heter Fantasi 7 av bägare som står för medialitet pyramider och mysterier

Kort och gott handlar det om att jag vill tro, men tvivlar.

Kort nr 7 vagnen att hitta balansen motstridiga känslorna att samarbete och komma på den vägen man vill nå. Ambres en skyddsängel talade tex genom en svensk snickare. Kanske innebär det i mitt fall att jag behöver lyssna inåt mer som den svenska snikaren gjorde. Jag ska få mitt högre och lägre jag att jobba i team tex yoga och medveten andning. Hjulen rullar att jag ska slappna av. Ta tyglarna över mina känslor. Detta låter som att jag har gjort grovjobbet och nu borde slappna av. Jag kan ändå inte slappna av utan fortsätter jobba enligt vad jag själv tolkar.

Kortet som heter Förödelse (ändra hur jag tänker) och oro sedan kommer Önskekortet jag får det jag önskar.

Kortet Domedagen innebär att man tar ett viktigt beslut 2-3 gånger i sitt liv och nu kommer detta kort till mig att jag ska ta ett beslut. Jag är på väg att ta ett beslut, men jag behöver bara mer tid för att kunna välja den sida som jag egentligen vill gå. Jag är konstant i en maktkamp mellan två vägar och jag vet själv vilken väg jag ska välja. Detta är mina egna ord om att jag vet vilken väg som är bra för mig.

Födelse ett av mynt

Världen ligger öppen framför mig reskortet

Alkemisten healing alternativ läkekonst

Översteprestinnan hon som är medial

Svärdprinsessan hon som ser och skriver precis som jag gör

Mästerskapet 10 av mynt bemästrar det materialla och sedan bemästra mitt psyke känguru är gu (mörker) ru (ljus) från mörker in i ljus och bli mästare att bli i mitt psyke.

Bägardrottning är kräsen hon kan vänta 15 år på kungen. Penelope väntar 15 år på kungen Odysseus som är på sjön. Alla måste klara av att spänna bågen som kungen kunde.

Rättvisan är karma tidigare liv tex det har tagits i från mig.  Rosie kan se att i tidigare liv har tagits i från mig och bränts. I detta liv undviker jag smärtan.

3 nya kort

Grymhet, 10 av svärd och givmildhet att vara väldigt snäll. Man vill dela med sig.

Det blir en som klättar på väggarna och det blir en utmaning.

Nu ber jag Rosie Björkman att lägga en ny tarot läggning för mig.

kort 41 shamns Death ( Death and rebirth) behövs förändring om det ska fungera

Tillit -att min känsla är rätt jag måste säga hur jag vill ha det. Inget blir gjort om jag inte är med på det.

Tålamod med processen och många olika röster och folk som pratar mycket. Många tyckare bla bla bla. Rom byggdes inte på en dag. Det finns en stress i den här personen. Det ligger rädsla och stress hos personen. Jag blir stressad och oroglig av personen. Det finns inga dåliga intentioner utan har bra idéer.

Tillgivenhet ess av bägare är ett kort av kärlek. En boomerang som kommer med eld passion och brinner som är en eldsjäl. Visar kortet valmöjlighet. Svärddrottning och bägardrottning igen och kommer som prins och kungen. Bägarprinsen är traditionell kort för friare.  Svärdkungen är min.

ess av stavar är ett initiativ kort.

har också mästerskapet kort är på en kreativ bana.

Min sista fråga refererade Rosie Björkman till kortet Vagnen dvs jag har gjort allt och kan bara vänta på min seger nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *