Rotary club föreläste jag för om marknadsföring

Jag blev inbjuden som föreläsare till Rotary club Enköping där jag föreläste om markandsföring över nätet.

Rotary club i Enköping träffas över lunch varje torsdag på First Astoria Hotell. Det kommer fler bilder i kväll hur föreläsningen gick till och vilka delar av marknadsföringen jag gick igenom.

Jag kommer även nästa vecka träffa två ambitiösa kvinnor från Rotary club Enköping och mer om det får ni veta nästa vecka så klart. Bilderna där jag föreläser kommer upp senare i kväll.

Dagen började med lunch på Spa avdelningen tillsammans med övriga medlemmar. Jag blev väldigt varmt mottagen av presidenten för rotary.

Som sagt så kommer fler bilder i kväll och är du intresserad av bilder och vill skapa egna bilder kan du besöka Fotoklok. Du kan göra något roligt och smart med dina foton därav namnet fotoklok. Hur roligt skulle det inte att vara att ge bort en bok med någons bilder på jul och födelsedagspresent? Detta är något fantastiskt jag aldrig har sett förut i varje fall.

Är du bloggare så har du massor av bilder i ditt arkiv och för att inte glömma bort alla dina fantastiska bilder genom tiderna så kan du göra en bildbok. Eller har du en bloggande väninna som du vill överraska när hennes blogg fyller jämnt då kan du ordna en sådan och skicka till henne. Är du en stor bloggare kan du beställa böcker med bilder från din egen blogg och lotta ut till dina bästa läsare. Detta är i varje fall värdefulla tips från mig som älskar bilder och är bloggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *