Föreläsning om markandsföringen på Rotary

Nu äntligen får ni se bilderna av min föreläsning som jag höll för Rotary i Enköping.

Rotary grundades av advokaten Paul Harris i U.S.A 1905  och syftet var att nätverka med andra företagare och kanske få vänner för livet. Till Sverige kom Rotary 1926 och då träffades man i Rosenbad varje måndag. I Enköping träffas man varje torsdag kl 12.00-

Mötet började med att presidenten öppnade mötet med Rotarys kända klubba och frågade om det fanns någon som ville skryta. En man ställde sig upp och ville skryta om en befordran han hade fått och för detta fick han betala en 100 kr i nedan sparbössa. Sedan blev jag presenterad och det första frågan jag ställde publiken var hur mycket jag kommer att bli skyldig dem för så mycket som jag kommer att skryta om mina framgångar med bloggen och de två franchise företag jag driver?

Det finns även närbilder av alla medlemmar som jag kommer att publicera i morgon. Jag kommer även i morgon berätta om närproducerad livsmedel från min stad Uppsala. En fantastisk ung kille har nämligen startat ett eget företag och jag har fått prova hans varor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *