Snart möte med kollega

Jag sitter just nu på kontoret hos min svägerska Karolina.

Vi brukar träffas varje torsdag på kontoret för att hinna i kapp två företag vi driver mer eller mindre tillsammans.

Vi har haft tv inspelning också med ett företag som ville filma när vi pratar om våra företag. Detta för oss har varit väldigt roligt.

Nedan ser ni båda mina svägerskor på kontoret. Jag har 3 härliga svägerskor som jag umgås tätt med.

Vi missade också en utbildning s.k webbinar för att vi inte hittade någon parkeringplats i centrala Uppsala. Fast vi båda kände att det var inte så viktigt. Något vi annars tycker är väldigt viktig är utbildning inom hjärt och lungräddning utbildning Stockholm för de som bor i närheten.

Boende i Uppsala

Vi själva bor i Uppsala men skulle inte ha emot att åka tåg till Stockholm för att ta del av denna utbildning. Eftersom vi båda är företagare anser vi att man i varje företag har dessa kunskaper och får certifikat i att man kan rädda folk. Du vet aldrig när eller hur någon kommer vara i behov av just hjärt och lungräddning. Detta kan ske närsomhelst i livet.

Vi har även kört zoom möte obs jag och Karolina satt i samma rum men hade två olika datorer för att delta.

Tex om du åker flyg eller hyr en buss med dina anställda så visar det sig att någon av dem är mer känslig och svårt att andas. Vad gör du då i en sådan situation? Jo du sätter genast i gång med dina kunskaper som verkligen kan rädda liv.

Tryggt samhälle allas rättighet

För att vi alla ska leva i ett tryggt samhälle så tycker vi båda att alla borde gå en sådan kurs. Ni kan gå alla på ert jobb och efter kursen fira att ni är framtidens räddningspatrull. Varje arbetsplats borde också ha det som krav att några från arbetsplatsen går dessa kurser. Det är en bra certifikat som man kan hänga upp och stolt visa sina medarbetare och sina kunder vad man har för kunskaper.

Jag själv har inga problem med hjärta eller lungor och har nog aldrig haft dessa problem. Jag vet inte hur det kommer att se ut i framtiden kanske får jag dessa problem. Jag skulle då önska att det fanns andra som hade dessa kunskaper för ibland hinner man inte till någon akutmottagning.

Allt kan ske på en sekund och man då betalar med sitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *