Så här övertygar du folk att äta

Äta bör man annars dör man eller hur?

Jag har samlat på mig massor av kakor, godis och bakelser för att ställa upp en rad och bjuda in vänner. När man talar om för folk vad saker och ting innehåller då är de nyfikna på att prova produkterna. Om du bara ställer fram utan att prata kring produkterna så tänker folk mer på sin vikt och hälsa.

Du ska även ha massage och dejta så du inte dör

Man ska ha sällskap annars dör man av ensamhet och det är ingen människa på denna jord som vill dö ensam. På dagarna är jag nästan alltid ensam utom på torsdagar då har vi konferens och bolagsstämma med alla som jobbar hos oss. Detta har också blivit något alla inblandade ser fram emot. Till dessa dagar har jag massor av kakor och godis hemma som jag bjuder alla på.

Folk kan också tröstäta för att de är ensamma

Vill du slippa vara ensam så kan du alltid prova att besöka dejtingsidor för det finns faktiskt en bra blogg som  tar upp olika dejtingsidor. Här kan jag rekommendera att ni kikar in för att läsa mer om vad sidan har att erbjuda sina läsare.

Man ska dejta för att slippa känna sig ensam för är man för ensam börjar man äta i stället. De dagar då min man jobbar långa dagar äter jag mer. När han kommer hem äter jag desto mer då vi brukar titta på massor av bra filmer tillsammans.

Massage och bada i 35 grader varm bassäng

Jag har alltid velat bada i en bassäng som är 35 grader varmt för det finns sådan i Uppsala. Har försökt få med min svägerska som skyller på att det är kallt. Nu jobbar hon heltid och därför inte hinner med. Hade jag bett henne följa med på gratis massage hade hon aldrig tvekat men när det gäller att simma orkar hon inte.

Drömmen om att bada

Jag drömmer ofta om att jag ska bada just för att jag inte kan gå ut om jag inte duschar först. Jag tror alltid att jag missar något om jag inte duschar först. Jag har blivit som besatt av att alltid ha rent hår fast att håret ser ut som ett råttbo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *