Massor av nya bloggare på blogbiz.se

I början var det några som satte sig emot Blogbiz bloggportal och debatterade kring vissa saker runt denna bloggportal. Diskussionerna har gått varma mellan olika bloggare runt om på nätet. Jag vet också vad som har sagts och vem, men min blogg är inte till för att hänga ut människor eller företag.

Alla de som var emot och påverkades av en person har nu kommit tillbaka one by one. Jag hoppas slippa se förtal spridas på internet för den som sprider förtal vet inte hur man behåller sin statistik. Man ska också vara sina besökare trogen och aldrig hänga ut någon av dem.

Nedan har jag bakat det är färdig pizzadeg som man kan köpa och fylla den med fetaost, olivolja och persilja vips så blir det en god brunch av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *