Hilda Sandgren är en av de mäktigaste inom musikbranschen

Är du duktig på att sjunga och har drömmar om en karriär som artist? Hilda Sandgren från MTA production jobbar inom musiken.

Jag träffade Hilda Sandgren genom Tomas Ledin på Hesselby slott på pressmötet. Christina som bjöd in mig berättade att Hilda var en av de mäktigaste i Sverige inom musik. Trots sin makt så kunde jag se en otrolig ödmjuk tjej som redan hade gjort karriär trots att hon var otroligt ung. Hon hade börjat som praktikant och titta var hon är nu. Jag verkligen beundrar folk som gör karriär och samtidigt kan behålla sin ödmjukhet. Det är en konst att göra karriär och samtidigt aldrig trampa någon på tårna. För ett ordspråk är att “de tår du trampar på idag kan tillhöra den person du kommer att behöva mest i morgon”. Världen är så liten och alla känner någon som känner någon därför ska man så gott det går vara ödmjuk och behålla sin diplomati i alla lägen oavsett vem man möter på sin väg.

Har du en bra sångröst och folk brukar tala om det för dig? Den person du då absolut måste komma i kontakt med är Hilda Sandgren som är en av de mäktigaste i Sverige inom musikbranschen.

Hilda Sandgren kan du hitta på:

Hilda Music Theatre Art Production AB
Saltmätargatan 7, 2tr
113 59 Stockholm

Du kan boka artister via Hilda Sandgren om du har event eller har en premiär av något slag. Tex så vet jag att på Forumgallerian så har vi haft bl.a Darin som har uppträtt för oss. En av artisterna som du tex kan boka via Hilda är sångerskan Arja Saijonmaa. Arja är mest känd för sin låt “högt över havet”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *