Hur går man i trans för att få kontakt med andar?

Maria Svensson är spådam & transmedium och vet hur man går i trans för att få kontakt med andar från andra sidan.

Jag fick välja vem jag ville ha kontakt med från andra sidan. Jag valde denna gång att få kontakt med min morbror som gick över till andra sidan för tidigt. Nedan ord kommer direkt från Maria när hon agerar trans. Trans innebär att det inte är hon som talar, utan det är min döda morbror som talar via henne till mig. Hon blir bara en kanal mellan denna värld och den andra världen dit döda kommer. Nedan kan ni läsa vad min morbror sa till mig under seansen med Maria Svensson som är spådam och numera transmedium.

Rosor på vägen såg mig som barn sa åt andra att se mig. Jag kommer dansa på rosorna folk kommer häpna och vara tillsammans. Många på andra sidan som stöttar och ser till att det går bra för mig. Gropirna är fyllda med rosen blad så jag inte behöver trampa på dem. Trumpeter och glädje kring mig. Vi dansar som när du var liten steg åt sidan. Då var jag riktigt glad. Min mormor är här. Hon sänder sin kärlek via morbror. Det finns många som ser upp till mig som ser mig som sin livsguide. Jag hjälper många jag tappar många på vägen som jag inte hinner se, men de kommer tillbaka. Jag är en otrolig stor människa. Den är så stor min personlighet att den slår i taket och det stör andra på ett sätt jag inte förstår. Min personlighet kommer att fortsätta växa. Saknar våra samtal fortsätt prata jag kommer att svara. Speciellt där haven delas eller möts vi var inte ense och jag har fortfarande inte svaret och du undrar fortfarande. Jag vet fortfarande inte varför träd har så många blad och du har lika många blad som var träd. Varje år kommer nya varje år. Du blir större som person varje blad ny visdom. Jag går bredvid ser till att du tar rätt steg.

Hur går man i trans för att tala med döda?

Detta är den djupaste nivå av medialitet och personen som går i trans kommer ej i håg efteråt vad som har sagts. För att lära er om transmediumskap så måste ni nog gå en kurs. Trans mediumskap kräver lång erfarenhet och bör aldrig utövas i ensamhet. När ett transmedium arbetar så får absolut inte deltagarna röra vid mediet eller väcka mediet ur dess trans då detta kan skada mediet mentalt och fysikt. Det krävs erfarenhet och lång utveckling. Detta ska inte testas ensam utan man behöver vägledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *