Har du provat färgterapi & Bemer maskin, hur fungerar den?

Jag  har varit på besök hos Maria Dagerberg och vi var helt ensamma, vilket kändes fantastiskt för mig.

Jag har fått ryggmassage, färgterapi och fått prova Bemer maskin. När jag klev ur maskinen var jag så yr i huvudet och helt oförberedd på det. Den gör tydligen sitt jobb mer än vad jag kunde ana.

Monocrom färgterapi tar man 1 ggn/mån och den behandlingen är 10 min och sedan masserar man lätt akupunkturpunkter i ansiktet 10 min efteråt OCH vill man istället lägga till 30 min ansiktszonterapi/ansiktsmassage så går ju det bra!    Karl Ryberg, färgpsykolog, som skapat detta har föredrag i Uppsala 23 oktober
BEMER är en Medicinsk utrustning för hemmabruk, och också klassificerad som Friskvårds- och Rehabutrustning enligt EU.
BEMER Bromsar åldrandet, jag berättar om mer när du får prova-på och jag visar mer info. BEMER är tänkt som att användas morgon och kväll i hemmet, men också som komplement till andra behandlingsmetoder, så hos mig får man alltid BEMER innan massagen.

Ett svar på ”Har du provat färgterapi & Bemer maskin, hur fungerar den?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *