Nätverkslunch Klara K på Villa Anna med en av 125 mäktigaste kvinnorna i Sverige

Dagens förebild är Petra Hedengran, chefsjurist och ägaransvarig på Investor.

Efter chefsjuristen Petra Hedengran som är en av 125 mäktigaste kvinnorna i Sverige var det min tur att kliva fram och presentera mig och tala inför publiken.

Bredvid mig ser ni Susanne Özmete som är ansvarig för Klara K i Uppsala tillsammans med Anna Cederqvist.

Jag har min skylt på mig där det står “veckomagasinet Anne von Porat”

Ni ser mig längst fram som talar till beslutsfattande kvinnor på Klara K. Vill ni komma i kontakt med Klara K så kan ni gå in på Klara K hemsida och uppge kod Veckomagasinet eller mitt namn Anne von Porat, så får du ett förmånligare medlemsavgift. Det står även på hemsidan att du ska ange kod när du ansöker om medlemskap.

Detta är Klara K

Du kommer då träffa kvinnor i jobbet, inspireras av kvinnliga förebilder och lära dig nya saker. Vi är ett 50-tal kvinnliga chefer från olika branscher som träffas och utbyter erfarenheter, minglar och äter lunch ihop, har roligt och får nya perspektiv på våra roller och arbetssätt.

Vi träffas minst 6 ggr per år och du får även förhandsinbjudningar till andra aktiviteter. Klara K Dagen är vårt stora event på Hotel Rival i Stockholm, en dag fylld med många kvinnliga förebilder på scenen. När du anmäler dig till Nätverket får du Klara Ks välkomstpaket med böcker för att få en bra karriär och livsbalans.

Susanne Özmete & Anna Cederqvist båda dessa tjejer driver företaget Mydromedary.com som är osmanska smycken. Både Susanne, Anna och jag bar smycken från Mydromedary på mötet med alla deltagare från Klara K.
Nesira armbandet för 429 kr i guld plättering.

På varje bord fanns mina visitkort som är sponsrade av Carlssons Tryckeri där jag fick 10 000 stycken av dem.

Vi fick till lunch god röding med stekt potatis och skirat smör.

Med mig på mina möten har jag alltid min press & mediansvarige Emmelie Andersson som bloggar. Emmelie är journalist med media utbildning i botten och därför är anlitad genom min blogg.

Även Emmelie som är pressnasvarig för min blogg bär namnskylt där det står “Veckomagasinet Emelie Andersson”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *