Bakom kulisserna med proffsfotograf Mire reklam & foto

Jag har blivit fotad av Mimmi Mattsson från Mire fotografering dvs Uppsala fotograf tillsammans med min media & pressansvarige Emelie Andersson från Mediamman.se

Vi hade fruktansvärt tur med vädret för så fort vi avslutade vår proffsfotograf ösregnade det. Jag och min media & press ansvarige Emelie Andersson blev dyngsura efteråt. Vi delade på ett paraply tills jag kom fram till Skincare Uppsala hos Åsa Thorzelius sedan fick Emelie behålla den för sig själv. Samma dag på morgonen blev jag intervjuad av UNT och mer om detta kan ni läsa om nu på fredag i UNT.

Emelie är en trevlig prick och lätt att umgås med. Nu på morgonen ska vi mötas igen för att träffa en kvinna från Stockholms Handelskammare. Vi båda är med i Mentor Ring och håller på att utveckla affärsidéer där vi är varandras mentorer och bollplank.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *