Hur man ger svar på tal?

Sponsrat inlägg i samarbete med distriktstandvården

Jag är nog ganska känd för att kunna ge människor svar på tal utan att behöva ändra på sanningen eller verkligheten.

När människor ljuger så ljuger de bara för sig själva. Tex du kan ljuga om att du använder tandtråd, men inte gör det för din tandläkare. Det som kommer att hända är att du kommer få problem med tandsten och dyra tandläkarbesök. Din tandläkare ger dig goda råd, men ljuger du så är det tandläkaren som blir rikare och inte du.

Mitt sätt att ge svar på tal är tystnad för att tala är silver att tiga är guld. Människor som ändå ljuger behöver inga svar.

Detta gäller inte bara när man är hos en tandläkare detta gäller även när man samarbetar med andra människor. Man kan komma undan en gång, två gånger, men sätter sig något i system så förlorar man för evigt.

Jag känner en ung tjej som alltid har svar på tal. När hennes tandläkare frågade henne när hon sist använde tandtråd svarade hon “minns du inte du var ju med?” Klockrent svar för det var ju sant. Hon ljög i varje fall inte och har inte behov av lögner för att klara sig i livet. Människor som ljuger brukar alltid vara de som förlorar.

Distriktstandvården i Stockholm

Bor du i närheten av Stockholm kan du alltid besöka tandläkarna i Stockholm.

Boka tid online hur bekvämt som helst

Eller ring oss på 08-22 22 22

  • 23 kliniker i Stockholm så du lär hitta en i varje hörn
  • Sveriges bästa garantier läs mer på hemsidan
  • Tider samma dag tänk dagar då du får plötslig tandvärk och inte kan sova
  • Öppet dag, kväll och helg tänk fortfarande på plötslig tandvärk som fortfarande inte ger dig någon sömn.

Hundar och tandvård

En gång fick jag erbjudande om att bleka tänderna om jag bloggade för dem. De skojade och sa att jag fick ta med mig mitt husdjur också. Jag tog med en väninnas hund och väl framme blev jag så utskrattad av de som skulle behandla. Sedan kom jag på mig själv hur dum jag var inte kunde väl en hund sitta med munnen öppen i 20 minuter. Så jag förstår nu i efterhand varför de hade det så roligt åt saken. Jag och min väninna talar om den dagen än i dag och skrattar gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *