Vad är skillnad mellan foodcourt och matgalleria?

Nu har jag varit på besök hos Vasakronan och skrivit på hyreskontrakt för Pop up butiken i Svava mat gallerian.

Jag fick också samtidigt lära mig skillnaden mellan food court och matgalleria. Food court innebär att man kan köpa sin mat var man vill och sitta var man vill. En matgalleria innebär att i en galleria så har man samlat restauranger omkring sig, men var och en är självständigt. Du kan inte köpa tex en hamburgare på max och gå till Burger king och sätta dig.

I går var vi i vår nya pop up butik hela dagen och packade upp våra varor. Ovan skriver jag under hyreskontraktet som ska gälla fram till nyår. Sedan kommer vi får inredningen skickat från London till vår nya butik. Jag älskar engelska möbler så vi kommer verkligen få det vi själva verkligen älskar.

Ett svar på ”Vad är skillnad mellan foodcourt och matgalleria?”

  1. En matgalleria för mig är en konstmuseum med bilder på mat, själv matgalleria är ju ett ord som inte finns. Fanns ett ord, mathall är ett norskt ord och på svenska är det saluhall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *