MentorRing med svensk uppfinnarförening

Nu är jag med i MentorRing och svensk uppfinnarförening tillsammans med andra duktiga kvinnliga företagare som har nya sprudlande idéer.

Vi hade föreläsaren och VD Alexander Kinigalakis (ursprung från Grekland) från Drivhuset som visade oss hur vi skulle dela upp vår idé i 9 olika steg.

drivhuset uppsala
Från Drivhuset hade vi Alexander Kinigalakis som föreläsare.

 

drivhuset prins daniel westling
3 april 2013 besökte Prins Daniel Westling Drivhuset i Uppsala och till höger om prinsen ser ni VD Alexander Kinigalakis.

 

svensk uppfinnarförening
Vi hade föreläsning på Clarion Hotell Gillet i sal Sten Sture
svensk uppfinnarförening
Våran mentor är Annika Winell som själv är själv VD/Ägare på 11X SPEGELZOOM by awum

 

Jag har förut nämn att jag är på väg att skriva en bok och är även inne i något helt nytt vid sidan om boken. För detta ingår jag tillsammans med två olika kollegor i MentorRing som egentligen är beläget i Stockholm.

Vi fick alla skriva under massor av papper p.g.a inga idéer ska stjälas eller användas på något annat sätt. Därför kan jag i bloggen inte dela med mig av andras idéer, men jag kan säga att jag har lärt mig massor av nya saker som jag kommer kunna ha nytta av i mina två nya verksamheter som jag kommer att driva tillsammans med mina fantastiska kollegor Marica Eriksson och Ulrika Wallin.

svenska uppfinntarförening
Marica Eriksson är hypnos och regressionsterapeut och Ulrika Wallin driver företaget House of Wine & Spritis.
mentorring
Clarion Hotell Gillet bjöd oss på kaffe, mackor och massor av frukt som stod på bordet. Vi fick massor av föreläsningsmaterial och undervisning.
mentorring uppsala
Förutom bloggen så kommer jag i framtiden vara verksam i två olika företag och med mig har jag mina kollegor Marica Eriksson & Ulrika Wallin från två olika företag.

 

entreprenör
Typiskt mitt bord med föreläsningsmaterial, proteindryck och Waynes Wather.
entreprenör blogg
Marica Eriksson mötte jag upp i lobbyn inne på Clarion Hotell Gillet och Ulrika Wallin plockade upp mig från mitt arbete. Ulrika är en ambitiös företagare som alltid har upp över öronen med jobb och satt själv och jobbade tills jag avslutade mitt jobb. Detta är fantastiskt kul att träffa så många ambitiösa människor där vi är mentorer åt varandra förutom ordinarie mentorn Annika Winell.

Kommentera