Gåva från grundarna av Klara K

Genom mina år som bloggare har jag haft bara fantastiska samarbeten. Alla jag någonsin har samarbetat med genom tiderna har varit fantastiska utan undantag.

Det kanske bara har hänt en gång då man har missförstått varandra. Minns en kvinna som inte riktigt visste hur ett samarbete skulle gå till. Denna kvinna är en riktig diplomat och är en av dem jag respekterar mest i dag. Just för hur hon löste detta missförstånd mellan oss på ett mycket värdigt och diplomatiskt sätt.

Tänk att den enda gången ett samarbete gick fel ledde till en vän för livet i stället. Därför så kan jag i dag säga att alla mina samarbeten har varit fantastiska. Jag har fått så otroligt mycket goda och värdefulla kontakter. En kontakt är en kontakt när man kan ge och ta. Ska du få ett samarbete oavsett om du jobbar som säljare eller bloggare. Så kommer alltid dina samarbetspartners också vilja vinna på samarbetet. Du ska aldrig utnyttja människor på vägen för då kommer du själv aldrig att lyckas. Jag vill inte gå ur ett samarbete som vinnare utan jag vill att de jag samarbetar med ska vinna lika mycket tillbaka för det är då jag känner mig som en vinnare.

När jag kom till jobbet så såg jag denna paket från Grundarna Susanne Özmete och Anna. Ni kan nog inte ana hur glad jag blev den dagen. Några dagar senare åkte jag på konferens för Waynes Coffee och fick ännu mer glädje och energi.

Nedan är från när jag fick hålla ett tal inför en föreläsning som jag skulle ha på Ekonomikum Uppsala universitet och bjöd in alla kvinnliga toppchefer från Klara K. Jag bjuder alltså in medlemmarna från Klara K till föreläsningen. Nu drivs verksamheten av en av Sveriges mäktigaste 25 kvinnor.

Detta paket heter Me time och vad tjejerna Susanne och Anna menar att det är din egen tid som kvinna. Susanne och Anna har tillsammans startat en kanal på Instagram som heter Me-time. Susanne är också med i FRONT som är ett mentorsprogram som hon driver.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar