Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Första steget till att stärka ditt varumärke

Vad bör du tänka på för att stärka ditt varumärke?

Anna Wiklund hjälpte mig med fotograferingen eftersom min press och media ansvarige Emelie fick förhinder.

Kvinnlig nätverk som Klara K & Bettys Inspiration

Jag la fram vikten av att nätverka för att bli en större företagare. Det spelar ingen roll om du kommer från ett litet företag eller om det är ett större företag. Du måste helt enkelt göra ditt varumärke känd. För er som är intresserade av Klara K eller Bettys inspiration så kan ni besöka dessa två hemsidor och börja redan i dag och utöka ert nätverk. Ni får ut mer än vad ni ger det kan jag lova er som för varje dag har ett växande varumärke.

Nu ska jag i väg på affärslunch tillsammans med två medlemmar från Rotary och mer om detta och vilket samarbete vi kommer att ha avslöjar jag mer om i framtiden.  Att samarbeta innebär synergieffekt. Synenergieffekt innebär att när två kemikaler blandas ihop så blir de ännu mer förstärkta och kan ta mer skada eller mer nytta.

varumärke

varumärke
I min Power Point presentation har jag bilder från nätverk som Klara K och Bettys inspiration för att inspirera andra människor till att vara med dessa nätverk. Den tredje bilder är när jag föreläste för nätverket Business in Heart på Clarion Hotell.

 

rotary 004
Presidenten för Rotary i Enköping öppnar mötet med deras kända klubba och presenterar mig som veckans föreläsare om hur jag blev proffs bloggare med över 90 000 besökare i veckan.

rotary 021

rotary 022
I dag kommer jag att möta denna lady för ett samarbete jag kommer berätta mer om i framtiden.
frimurare
Till skillnad från Frimurarna så har Rotary både män och kvinnor som medlemmar. Frimurarna har bara manliga medlemmar.

frimurare

frimurare

rotary 027
Publiken när jag föreläste längst fram med Power Point presentation

rotary 029

rotary 030

frimurare

frimurare

frimurare

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »