Modevisning med Maruschka de Margo

Älskade Östermalm Event har bjudit in mig till butiken Maruschka de Margo

Under kvällen bjöds det på bubblande drycker med tilltugg och vi som gäster fick vi även möjlighet att ta del av generösa erbjudanden i butiken. Även smyckesdesignern
Caroline Swedbom var på plats för att visa upp sin vackra design. Gästerna passade på att uppdatera sin garderob inför våren och sommaren! Maruschka och Margó fanns självklart på plats med goda råd och tips för just min smak.
Plats: Maruschkas butik Sturegallerian
Det finns fler bilder av eventet om Maruschka de Margo på Fina Östermalm. Jag kommer få besked snart vart man kan finna dessa mingelbilder. De hade fotograf som tog bilder på alla gäster som var speciellt inbjudna som också fick 15 % rabatt på samtliga kläder, smycken mm som fanns i butiken.
maruschka de margo 005
Mor och dotter som driver butiken Maruschka tillsammans.
maruschka-de-margo-024
Kändisfrisören Roger Morgan och hans vän som är musiker. låtskrivare och sångare.
maruschka de margo 027
maruschka de margo 006
Smyckestillverkaren Caroline Swedbom
 maruschka de margo 002
maruschka de margo 014
Vovven som såg ut som en leksak var jag bara tvungen att gulla med.
maruschka de margo 017
Varför ska en liten söt vovve lipa undrar man?
maruschka de margo 018
Denna väst i päls kostar ca 3900 kr
maruschka de margo 020
maruschka de margo 021
Fotograf för fina Östermalm gruppen
maruschka de margo 035
Jag och Caroline Swedbom som tillverkas egna designade smycken. Jag kommer längre fram skriva mer om hennes smycken.
maruschka de margo 032
Väninna till Maruschka de Margo som hjälpte till som värdinna. Hon heter Kristina Harbom.

Det var ett annorlunda event med gäster som jag inte förut hade träffat på andra event. Det är också ett annat eventbolag som ordnar detta som heter fina Östermalm och namnet passar utmärkt för de gäster som jag mötte på i vimmlet. När vi stod utanför och skulle in ville ingen vara först med att öppna dörren och detta tolkar jag som att fint besök kommer sent. Själv klev jag in som blad de första gästerna för jag vill fotografera och se allt från början.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar