För många är hon bortglömd. Sigrid Åhs Sveriges svar på Pamela Anderson

 Sigrid Åhs blev känd som Sveriges svar på Pamela Andersson.

sigrid åhs blogg

Med facit i hand vet vi idag att bli känd som en kopia så dör man ut fort.När de gjorde tävlingen så fick deltagare gå igenom nästa vad som helst som skulle kännas för vinna tävlingen om att bli Sveriges Pamela Anderson. Tex skulle de försöka springa som Pamela som om det vore så viktigt.

Tydligen var Sigrid Åhs duktigast eftersom hon vann tävlingen. Sigrid Åhs har efter det fyllt sina bröst med silikon och blivit ännu kändare. Sigrid Åhs har fantastisk utstråling så Pamela Anderson kan slänga sig i väggen.

sigrid åhs blogg
Sveriges enda riktiga Pamela Anderson kopia är Sigrid Åhs. Är helt fantastiskt läcker.
Med ett ansikte och en kropp som gjord för Baywatch kan Sigrid Åhs det bara bli fem plus!!!!

45 comments / Add your comment below

 1. bara skitsnack, om man är värd att kommas ihåg så gör folk det. och en säker källa i detta fall vet att denna tjej glömmer man inte i första taget mums….

 2. Varför ska man komma ihåg Sigrig Åhs? Vad har hon gjort för gott? En onaturlig upppumpad bimbobrud som tror att man kan bli känd pga stora tuttar. Patetiskt!

 3. du jag tänkte på det som vi pratade om..
  jag vill nog inte.
  men jag kan skriva snälla saker! =)
  Det är mer min grej 🙂
  För om du då skriver elaka saker om mig så känns det som att det lockar fler.
  smart va? 😀

 4. Till Ida, du är bara avis på Sigrid…. Om du har träffat henne så skulle du aldrig skriva det du skrev…. Det är en mycket begåvad, trevlig, jordnära kvinna, ja listan kan göras hur lång som helst. Sluta klanka ner på folk du inte känner, du är patetisk..

Kommentera