Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Drömtolkning och drömterapi med Louise Minerva Li

Jag har haft finaste av de finaste besöken med Minerva Louise Li som är författare och drömterapeut.

Jag älskar mysterier och kan söka i all oändlighet för att få svar på livets gåta eller universums hemligheter. Ett av dem är ju så klart vårt undermedvetna som vi upplever i drömtillstånd och under dagsdrömtillstånd.

 

Därför ska du vara försiktig med självkritiska människor

Jag har länge haft mardrömmar som har besvärat mig som jag numera är fri i från. Jag brukar avsätta en timmer per dag för meditation och på så sätt bearbeta mina känslor och bli kvitt mardrömmar och allt annat som besvärar mig i min vardag. Jag kan konsten att jobba med mig själv för att bli av med alla blockeringar som hindrar mig till att lyckas här i livet. Jag har ett mål och jag vet hur jag ska ta mig till mitt mål. Jag tar ett steg i taget och vissa dagar kan jag känna att jag står och stampar på samma ruta hela tiden och vips när jag minst anar det så har jag tagit flera steg utan att förstå hur det har gått till.

Jag tror också att man ska ta avstånd från människor som i regel inte mår bra för universum kan bara para ihop mig med människor som mår som mig samma givna stund. Om jag möter på människor som inte mår bra bör jag ta avstånd för att inte hamna i samma position som dem vilket är en stor risk. Jag tror blint på tankens kraft och måste leva därefter.

En person får må dåligt och ha dåliga dagar, men personen ska inte börja angripa mig för att må bättre för då är man två som mår dåligt i stället. Man måste lära sig att säga i från och ta avstånd från sådana människor. Priset av att lyckas är att man blir väldigt ensam på topp eller så får man umgås med andra människor på topp. Nu säger jag inte att man inte får må dåligt självklart får man må hur man vill. Jag tror bara att en klok människa älskar sig själv och mår bättre än en människa som inte använder sitt förstånd och inte inser sitt eget värde. Den som inte inser sitt eget värde älskar inte sig själv och kan således inte ge mig någon uppskattning heller.

En klok person tänker inte så låga tankar om sig själv utan inser att alla människor har samma värde.

 

drömtolkning
Det kändes naturligt att ge henne min drömfångare då hon är drömteapeut. Jag lider inte av mardrömmar längre så nu kan Louise dra nytta av den.

 

Magisk Drömtydar dag!

Nu är det bestämt! Louise Minerva kommer till Uppsala, Drabanten, mitt emot busstationen 9 Maj.
Se bifogad fil!
Det blir en spännande dag där vi alla får nycklar till att tolka en dröm, dagdröm eller livshändelse.
Detta är mycket viktigt för vår personliga utvecklig.
Endast 10-12 platser. Skynda dig att boka

Sveriges ledande och mest erfarna drömterapeut, författare till 6 böcker om drömmar, livet och döden. 1992 startade hon den första heltäckande utbildningen i DrömTerapi. Hon driver det skandinaviska nätverket DrömCentrum Minerva.

Lördag 9 Maj 2015, kl 12.00 – ca 17.00

Har du mardrömmar eller återkommande drömmar?  Har du spännande / konstiga drömmar? Har du irriterande händelser i vardagslivet som återkommer?

I våra drömmar har vi tillgång till en överblick av oss själva, varifrån vi kommer och vart vi är på väg, på ett sätt som inte alltid är så tydligt för oss i vårt vardagsmedvetande. Drömtolkning ger insikt och Drömarbete är oerhört läkande.

Allt vi ser är en dröm. Därför är dagens händelser likvärdiga med nattdrömmar – båda kan tolkas och ge oss vägledning till nästa steg. Vitsen med drömarbete är egentligen att Vakna och Minnas den del av dig som aldrig har sovit eller drömt.

INNEHÅLL

Öva SymbolSeende

Öva DrömTolkning

Öva DrömHealing

Öva Intuitivt Skrivande

Plats: Drabanten. Adress Bangårdsgatan 13

Pris: (1000:-) 800kr J för mina vänner och kunder, inkl kaffe, té och tilltugg.

För frågor och anmälan, ring eller mejla: annaakerblom@telia.com

0705-732153

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »