Prinsessan Marianne Bernadotte vid mitt bord

En bal på slottet kan vara fruktansvärt tråkigt eller helt underbart om du som jag får prinsessan Marianne Bernadotte vid ditt bord.

Jag har aldrig i mitt liv skådat en vackrare kvinna än henne och hon är dessutom över 90 år gammal. Änka efter prins Sigvard Bernadotte. Marianne hade också en service på 4 klövern som jag vill prenumerera och samla på som en hyllning till hennes fantastiska skönhet.

Sedan var jag tvungen att ta fram min selfiestick för att prova mig fram. Prinsessan Marianne Bernadotte hade aldrig sett en selfistick i sitt liv förut så jag fick förklara och prova mig fram.

Värdinnan för denna fest är kvinnan i rött.

Jag brukar alltid ha en copycat på alla fester dvs någon som har exakt samma kläder som mig. På Sabinas sons dop hade jag och hennes moster samma klänning från Hennes & Mauritz. Jag är faster till Sabina.

Denna gång så var det nedan kvinna som hade samma gröna spetsklänning på sig som jag hade.

Nedan röda klänning som taget från en kostymfilm så fint

2 comments / Add your comment below

  1. Tack för att du är hövlig och i första hand använder den rätta, högre adelstiteln for prinsessan Marianne Bernadotte, grevinna av Wisborg, som hennes framlidne man fick skriftligt av regeringen i Luxemburg 1951! Kungl. hovet kan lära sig något om artighet av dig.

Lämna ett svar

Translate »