Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pressmöte för La Soirée Tyrol i Djurgården

Jag har varit på pressmötet för föreställningen av världskända La Soirée på Tyrol Djurgården.

På alla mina möten så har jag med mig min press & media ansvarige Emelie. Hon kommer även vara med mig nästa vecka då vi ska intervjua en känd person. Vem det är avslöjar jag senare.

la soiree
Först var det Pressackreditering för alla som tillhör pressen och även jag fick det.
la soiree tyrol
Jag hade med mig min media & press ansvarige för bloggen Emelie Andersson & skådespelaren/regissören Anette Skåhlberg som mina gäster.
la soiree tyrol
Vi fick supergod ekologisk lunch som blev högt uppskattad av mina gäster. Aldrig mer kommer jag bära denna klänning från St Tropez för den fick mig att se riktigt stor ut i.
la soiree tyrol
Vi fick varsin pärm med all information om alla artister som skulle uppträda. Vi som ingår i press fick en egen liten show av vissa utvalda artister, vilken lyx säger jag bara.
la soiree tyrol
Detta är scenen och vi var ungefär 10 personer som var inbjudna till lunch och intervju av artisterna. VIP föreställningen började kl 18.00 och vi var inbjudna på den också.
la soiree tyrol
Bland artisterna fanns Jess Love och Amy G
la soiree tyrol
The English gents de två brittiska gentlemännen är egentligen från Australien Denis Lock och Hamish McCann. Med total kontroll, styrka och balans gjorde de otroliga konster samtidigt som de nonchalant puffar på en pipa eller bläddrar i en tidning.
la soiree tyrol
David & Fofo David Eriksson och Fouzia Rakez är två av Sveriges mest framgångsrika artister inom nycirkus med en bakgrund från Cirkus Cirkös. De gjorde succé inför utsålda hus med La Soirée i Sydyney i våras. De väcker uppmärksamhet med sina inspirerande akter som innehåller pingpongbollar, jonglering, akrobatik och trapetskonst.
Kenny Mattsson, programchef Gröna Lund
Kenny Mattsson, programchef Gröna Lund, samt Anders Ålander, program- och eventchef Södra Teatern, hälsar välkomna
Kenny Mattsson och Anders Ålander
Cirkusdirektören Brett Haylock som var klassisk klädd som en cirkusdirektör med randiga kläder. Möjlighet till korta enskilda intervjuer med La Soirée ensemblen, samt Kenny Mattsson och Anders Ålander
Kenny Mattsson och Anders Ålander
Jag och Emelie fick även ta lite press bilder med artisterna.
Kenny Mattsson och Anders Ålander
Emelie är duktig på engelska och hann växla ord med engelsmännen The English gents.
Kenny Mattsson och Anders Ålander
Skådelspelaren/regissören Anette Skåhlberg tillsammans med sin kollega Torsten Andreassen. som tog våra bilder. Det var han som var skådespelaren i filmen Johanna6333

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »