Pressfrukost med Hela Sverige bakar med Tilde de Paula i spetsen

Visste ni att det flesta av svenskarna drömmer om att få baka med Kronprinsessan Victoria om de fick välja fritt, enligt en undersökning som hela Sverige bakar har gjort?

Jag har alltid med mig min högra hand Emelie Andersson som är min press och media ansvarige. Detta är den 3:e säsongen av Hela Sverige bakar. Vi fick äta god frukost samtidigt som vi fick se första programmet av Hela Sverige bakar. Inte ens Tilde de paula eller deltagarna själva hade sett första avsnittet. I den andra avsnittet kommer deltagarna att få baka kakor. Deltagarna hade de roligast för de skrattade mycket åt sig själva i första programmet. Jag fick genast en favorit och det var Julie för hon verkade så charmig och så god helt enkelt. Hennes tårta smälte och vi fick alla ett gott skratt. Jag håller ändå tummarna för dig Julie.

Nedan ser ni siffror för det svenska folket för denna undersökning

”Vem skulle du helst vilja baka med?”
1: Kronprinsessan Victoria 12%
2: Tilde de Paula Eby och Filip & Fredrik 8%
3: Zlatan 6%

”Varför bakar du?”
1: För att det är kul 35%
2: För att det är godare än köpebröd 30%
3: För att veta vad jag stoppar i mig 10%
4: För att spara pengar 6%
5: För att vara duktig 5%

En av deltagarna fick hålla i min berömda docka längst ned till vänster han som heter Rani. Längst till vänster ser ni Emelie min media och pressansvarige och till vänster ser ni mig. I mitten längst ner ser ni självaste programledaren Tilde de Paula.

hela sverige bakar
De tävlar i tredje säsongen av Hela Sverige bakar. Carina Kirkdeveli, Johan Doverland, Julie Karlsson, Rani Alhallak, Johanna Cronwall, Alexandra Larsson Cassandra Lundgren Peter-Patrik Isaksson Ulrika Lind Rolf Svensson, Lisa Larsson, Jennifer Barmer,
hela sverige bakar tilde de paula
Programledare: Rutinerade Tilde de Paula Eby leder Hela Sverige bakar även denna säsong. Hon leder även Nyhetsmorgon på vardagarna och har tidigare jobbat med program som Tillsammans mot cancer, Nyhetsmorgon, Spårlöst och När & fjärran.
hela sverige bakar tilde de paula
Jury: Birgitta Rasmusson har jobbat på ICA provkök i 20 år och varit med och skrivit Den rutiga kokboken och Sju sorters kakor, Sveriges mest sålda bok. Johan Sörberg är prisbelönt mästerbagare och bagarlandslagets coach med flera fina utmärkelser i sitt CV.
hela sverige bakar
Tävlingsregler: Varje vecka har ett tema där deltagarna ska klara av två utmaningar. Först paradbaket som är deltagarnas chans att glänsa. Där bakar de ett eget, välbeprövat, recept. Därefter ska de ta sig an den tekniska utmaningen, där juryns egna bakverk återskapas. Deltagarna måste göra det utan att få se hur det färdiga bakverket ska se ut och efter ett mycket ofullständigt recept. Vem som lyckas bäst i de båda utmaningarna avgör juryn efter en provsmakning och den personen utses till veckans Stjärnbagare. Varje vecka lämnar den som inte håller måttet tävlingen tills tre personer gör upp i finalen.
hela sverige bakar
Hela Sverige bakar startar torsdag 28/8 klockan 21.00 i Sjuan.
hela sverige bakar
Vi fick också se första avsnittet där de bakar tårtor. Nu vet jag vem som åkte ut på första avsnittet och vem som blev veckans stjärna. Detta får jag absolut inte avslöja för Tilde de Paula .

 

Lämna ett svar