Därför fick Rickard Herrey mina drinkbiljetter

Här kommer fler bilder från välgörenhetsgalan med Måns Zelmerlöws Foundation.

De stängde hela Sturegallerian för denna välgörenhet där man kunde möta alla svenska kändisar någonsin under ett och samma tak. Vissa modeller från Catwalken var Maria Montazamis döttrar och vi fick se när de repade inför kvällen. I början var det så hög musik att jag inte stod ut. Ju fler människor som klev in desto lägre kändes musiken så att man kunde höra varandra. Jag gillar inte hög musik alls och det hade varit bättre om de hade haft lägre musik.

Jag är inte den som blir kvar på fester längre tid, men denna gång hade jag det så trevligt så att jag glömde bort tiden helt och hållet.

Snart kommer ännu fler bilder upp från denna gala då kvällen var otroligt lång och rolig. Självklart blir det då flera härliga bilder att visa upp inom kort.

montazami
Maria Montazamis döttrar var modeller för catwalken tillsammans med vissa kända bloggare och uppsalabor.
Henric von Zweigbergk
Henric von Zweigbergk och Jovan Radomir
Jovan Radomir
Tv Hallåa Jovan Radomir och jag på Zelmerlöz & Björkman Foundation Sturegallerian i Stockholm. Jag blev kvar mycket längre än vad jag hade planerat för det var så mycket folk att man hann inte göra annat än att prata med folk.
rickard herrey och marie herrey
Alla mina gratis drinkbiljetter gav jag till Rickard Herrey och hans unga flickvän Marie Herrey. Jag fick massor av drinkbiljetter både från Christos Nero och från Peter Lejdestad. Jag gav alla mina till Rickard Herrey för jag själv dricker inte.

Lämna ett svar