Måns Zelmerlöws presskontakt Helene Wigren & Peter Lejdestad

När jag anlände till Lifestyle Christmas Charity day blev jag mottagen av Måns Zelmerlöws presskontakt Helene Wigren.

Fler bilder kommer snart upp på massa svenska kändisar. Det var massor av människor inbjudna och det fanns också ett speciellt vip rum för endast 20 tal personer. Jag fick ett band plomberat runt min arm för att kunna ta mig in i vip rummet också. Mer om vip rummet och fler kändisar kommer inom kort.

helene wigren presskontakt
Helene Wigren och jag strax innan själva eventet börjar. Jag fick komma dit väldigt tidigt och se när de repade inför modevisningen.

helene wigren måns zelmerlöw

Peter Lejdestad
Min pressansvarige Emelie Andersson tillsammans med karismatiska Peter Lejdestad som bjöd in mig på detta event.

zelmerlöw foundation

lifetyle christmas charity day

sture gallerian

idol amanda winberg
Idol deltagaren Amanda Winberg repade också för att sedan sätta på sig festliga kläder när allt sattes i gång. Amanda uppträdde på gallerian där jag är storemaneger då Kent sångare hade åkt in för narkotikainnehav.. Egentligen var det sångaren Kent som var huvudgästen som senare ändrades till Amanda.

 

Kommentera