Gissa vilken känd nattklubbskung jag mötte?

Kan man bli en sötare människa än Christos Neo som erbjöd mig och Emelie att komma till Stockholm för att äta lunch med honom.

Att träffa Christos kändes som att träffa en nära vän det kändes som om man hade känt honom hela sitt liv. Vilken varm och fantastisk människa han är. Jag kan förstå varför media älskar denna människa och har bilder av honom överallt.

Christos har en egen hälsning till mina läsare “NeoEvent önskar alla läsare och följare en Riktig God Jul<3<3<3”

Christos Neo och hans stab av medarbetare, arbetar med kommunikation inom Pr och events på NeoEvent. Hit kan ni vända er om ni vill ha en special designad och skräddarsydd event.

Jag har även mött en av Sveriges prinsessors nära vän och om den personen får ni veta mera sen.

Jag fick även världens trevligaste mail från en känd tjej som tackade för de fina orden jag hade skrivit om henne i bloggen. Sånt gör verkligen min dag. Nu ska jag till tandläkaren och plågas lite innan jag börjar jobba.

Christos Neo
Christos Neo & min pressansvarige för Veckomagasinet Emelie. Precis som i Djävulen bär prada så har jag min egen Emelie också.

 

Christos Neo

martin björk
Här ser vi min pressansvarige för bloggen tillsammans med Martin Björk. Han har varit programledare för “fråga Olle”. Martin Björk har ett eget klädmärke som heter M.B. Den 26 januari 2015 släppte Björk en singelskiva med titeln Ricochet. Snart kommer han kanske även sälja skor vad vet vi, men en bra entreprenör är han i varje fall.

DSC_0123

börje salming
Här har Emelie plomberad armband som står för att vi är bland de 20 personerna som fick vistas bland vip gästerna. Bland dem ingick tex Börje Salming & CO.

Kommentera